maanantai 3. joulukuuta 2012

Graduation Dinner ja pikkujoulut

Torstaina oli tänä lukukautena valmistuvien valmistujaispäivä, ja kansainvälisten asioiden toimisto järjesti meille tämän lukukauden jälkeen täältä lähteville vaihtareille sekä koko tutkintonsa täällä opiskelleille ja nyt valmistuneille ulkomaalaisille päivällisen. Ite huomasin siinä puoli tuntia ennen päivällistä, että taisin nakata pääsylipun roskiin Miamissa kuittien mukana, mutta oli niillä onneksi nimilistalla ylhäällä kuka on lippunsa noutanu, eli pääsin siis syömään meksikolaista muiden mukana. Sinänsä oli vähän kummallista, että meille tarjoiltiin jotain tortillaa, kun pukukoodi oli formal. Ei kohdannu aivan käsin mussutettava tortilla ja juhlakamppeet! Muuten oli ihan kiva tilaisuus, siinä pari puhetta kuultiin ja taustalla pyöri kuvia kuluneelta lukukaudelta aina alkupäivien orientaatiosta lähtien.

Vaihtarikavereita Paraguaysta, Brasiliasta, Saksasta ja Espanjasta. Kuvan otti Anne-Sofie.

Reetan kanssa poseeraukset ennen päivällistä.
Pikkuhiljaa alkaa tosiaan loppu täällä jo häämöttää, kahden viikon päästä ollaan Kansas Cityn lentokentällä lähdössä kohti Las Vegasia ja kolmen viikon reissua länsirannikolla ja New Yorkissa. Ootan jo innolla tuota reissua, mutta samalla on haikeaa lähteä täältä, koska en varmasti tuu näkemään suurinta osaa näistä ihmisistä täällä enää koskaan. Mutta niin se vaan on, kaikki hauska loppuu aikanaan, toivottavasti ei kuitenkaan tule itkua pitkästä ilosta!

Eilen lauantaina pidettiin myös ne pikkujoulut täällä meillä. Vieraita oli ihan riittämiin, veikkaisin jotain reilua kolmeakymmentä. Pukkikin kävi, ja poliisisetä. Walmartista löytyi aivan oikeita pipareita, ja glögiä tehtiin itse. Kardemumma vaan on täällä niin kallista, ettei raskittu sitä ostaa. Kyllä se silti glögiltä maistui ja osa tykkäs, osa ei. Oltiin alun perin aateltu ostaa ihan joulukuusikin, mutta ne oli niin kalliita, että päädyttiin luovaan ratkaisuun:

Henna taiteili meille kuusen seinälle.
Ensi viikko onkin harvinaisen tyhjä kaikesta, ei oo yhtään tenttiä, ainoastaan kaksi harkkatyön palautusta ensi sunnuntaina, joissa ei juurikaan hommaa ees ole. Ja tätä toiseksi viimeistä viikkoa kutsutaan dead weekiksi. Kai se ois stressaavaa jos ei vaan osais! ;) Viimeisellä viikolla ois neljä tenttiä, mutta yhteen en edes aio mennä koska se ei oo pakollinen ja mulla on jo melkein 100% sen kurssin pisteistä muutenkin, eikä ne kolme muutakaan tenttiä pitäs kovin vaikeita olla. Aionkin mahdollisimman pitkälti pyhittää tämän loppuajan ihmisten kanssa hengailuun ja syksyn aikana koettujen juttujen yhteismuisteloihin! Osan porukasta me nähdään kyllä New Yorkissakin, koska sinne on suuntaamassa muitakin uudeksi vuodeksi.

2 kommenttia:

  1. Tuo lipun roskiin heittäminen kuulostaa enemmän joltain, mitä mulle vois käydä eikä sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt kävi näin! Tosin kävi mulla sama viime keväänä yhen leffalipun kanssa :D

      Poista